MAGAMRÓL

SPORT CSALÁDBA SZÜLETTEM BELE. ÉDESANYÁM, A TESTNEVELÉSI FŐISKOLÁN DOLGOZOTT, ÉDESAPÁM PEDIG, AZ OTSH VOLT VEZETŐ BEOSZTÁSBAN. ÍGY NEM IS LEHETETT MÁS AZ ÉLETUTAM MINT A SPORT!

AZ ATLÉTIKÁVAL KEZDTEM DE HAMAR BE KELLETT LÁTNOM NEM EZT NEM NEKEM TALÁLTÁK KI, ÍGY HAMAROSAN A LABDARÚGÓ PÁLYÁN TALÁLTAM MAGAM. AZ ELSŐ PÉLDAKÉPEIM AZ AKKORI HONVÉD KAPUSAI VOLTAK, EZÉRT A PÁLYÁN A KAPUBA KÉPZELTEM EL A HELYEM.

EBBEN AZ IDŐSZAKBAN TALÁLKOZTAM ÖSSZE, PÁLINKÁS ANDRÁSSAL, AKI AZTÁN PRÓBÁLT BELŐLEM KAPUST FARAGNI KISEBB, NAGYOBB SIKEREKKEL. BÜSZKÉN MONDHATOM, HOGY A KISPEST HONVÉDDAL MAGYAR BAJNOK VOLTAM, ELŐBB AZ IFI CSAPATTAL, AHOL VÁGI PISTA BÁCSI VOLT AZ EDZŐM, DE UTÓLAG EZT A CÍMET ELVETTÉK A CSAPATTÓL, MAJD A FELNŐTT CSAPATTAL IS 1993-BAN! TÖBBSZŐR SZEREPELTEM A KÜLÖNBÖZŐ UTÁNPÓTLÁS VÁLOGATOTTAKBAN ÉS AZ OLIMPIAI VÁLOGATOTT SZÍNEIBEN IS!

AZ PROFI LABDARÚGÓ KARRIEREM ALATT, MÁR TUDATOSAN KÉSZÜLTEM, HOGY KAPUSEDZŐ LEGYEK, MERT NEM SZERETTEM VOLNA ELSZAKADNI A "SZAKMÁTÓL". SZERENCSÉRE NAGYSZERŰ VEZETŐEDZŐK KEZEI ALATT DOLGOZHATTAM ÍGY A PÁLINKÁS ANDRÁSSAL ELTÖLTÖTT KÖZÖSMUNKA, TÖBB MINT 11 ÉV, MELLETT SOKAT TANULTAM A SZAKMÁBÓL MINDENKITŐL!

AZ ÖNKÉPZÉSEMRE IS MINDIG NAGY HANGSÚLYT FEKTETTEM, FEKTETEK ÍGY ELVÉGEZTEM A TESTNEVELÉSI EGYETEMEN A KÖZÉPFOKÚ EDZŐI SZAKOT ÉS AZ MLSZ ÁLTAL KIÍRT UEFA B COACHING LICENCET IS MEGSZEREZTEM. EDZŐI TEVÉKENYSÉGEM ALATT TÖBB EURÓPAI KAPUSEDZŐ KONFERENCIÁN VETTEM RÉSZT (AMSZTERDAM,MADRID,PORTO,BRZEG) ÉS A KUWAITI TARTÓZKODÁSOM (12 ÉV) ALATT AZ AFC (ÁZSIAI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG) KAPUSEDZŐ KÉPZÉSÉNEK KÉT SZÍNTJÉT IS ELVÉGEZTEM!

EDZŐI KARRIEREM A GOLDBALL FC-BEN KEZDTEM AHOL AZ EDZŐ KOLLÉGÁKTÓL RENGETEGET TANULTAM, KIPRÓBÁLTAM MAGAM VEZETŐEDZŐKÉNT IS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGBAN, DE NEM AZ AZ ÉN "PÁLYÁM". 2006-BAN KERÜLTEM KI KUWAITBA EGY NAGYSZERŰ MAGYAR EDZŐI CSAPAT 9. TAGJAKÉNT, AHOL SZÍNTÉN RENGETEGET TUDTAM TANULNI A MAGYAR KOLLÉGÁKTÓL ABBAN AZ EGY ÉVBEN AMIT EGYÜTT DOLGOZTUNK. MAJD SAJNOS A KONTINGENS LÉTSZÁMA ÉVRŐL ÉVRE FOGYOTT, MIRE AZON VETTEM ÉSZRE MAGAM, HOGY EGYEDÜL MARADTAM MAGYARKÉNT LABDARÚGÓ EDZŐKÉNT AZ ORSZÁGBAN! NÉGY ÉV KEMÉNY ÉS EREDMÉNYES MUNKA UTÁN FÉL ÉVRE HAZATÉRTEM ÉS AZ FTC AKADÉMIÁN DOLGOZTAM EZ IDŐ ALATT, MAJD VISSZATÉRTEM KUWAITBA MÉG 2018 NYARÁIG. RENGETEG TAPASZTALATOT SZEREZTEM ODAKINT ÉS RENGETEGET TANULTAM! KIALAKULT A SAJÁT UTAM ÉS FILOZÓFIÁM. PERSZE EZ FOLYAMATOSAN VÁLTOZIK, AHOGY A LABDARÚGÁS IS, ÉS BENNE A KAPUS SZEREPE IS!

2018 NYARÁN TÉRTEM HAZA ÉS AZ UTE LABDARÚGÓ AKADÉMIÁN KEZDTEM DOLGOZNI. NAGYSZERŰ EGY ÉVET TÖLTÖTTEM AZ AKADÉMIÁN, MINT VEZETŐ KAPUSEDZŐ. SOK ÚJ EMBERT ISMERTEM MEG ÉS BARÁTOKAT IS SZEREZTEM EZALATT A RÖVID IDŐ ALATT! 2019 NYARÁN, AZ MTK BUDAPEST SPORTIGAZGATÓJA KERESETT MEG, HOGY AZ ÚJ STÁB TAGJAKÉNT, LENNE E KEDVEM A FELNŐTT CSAPATNÁL KAPUSEDZŐKÉNT DOLGOZNI, IGENT MONDTAM! 
 .